Joakim Hansén

Joakim Hansén.

Det helt grundlæggende tema i kunstneren Joakim Hansén’s malerier er menneskets komplicerede relationer til planeten vi alle bor på.

Ideerne til værkerne finder Joakim Hansén på rejser rundt om i verdenen: den lokale befolkning, bygninger, reklamer og meget andet danner tilsammen inspirationsgrundlaget. Samtidig med lytter Joakim Hansén også til forhistoriens store kunstnere og søger efter elementer som måske angiver hvad fremtiden bringer.

Alt i alt en glødende indsamling af informationer og inspiration som efterfølgende på fineste vis kommer til udtryk i de farverige og utroligt detaljerede værker. Stilen i en del af værkerne har klare referencer til tegneserie verdenen.

Joakim Hansén’s store værker er struktureret som symfonier med et væld af detaljer vævet ind i et rytmisk flow, hvor farven bestemmer temperamentet.

Der er ingen tvivl om at Joakim Hansén er en ægte multikunstner, idet han blandt andet har lavet posters og T-shirts for mange kendte virksomheder. Et andet eksempel er at han har udsmykket adskillige bygninger.

Joakim Hansén har selvfølgelig udstillet i Sverige, men har også igennem de sidste 15 år udstillet et par gange om året i Frankrig, ligesom han har udstillet i Belgien og i Spanien.

Udstillingen åbner søndag den 2. august og slutter søndag den 13. september.

Nedenfor ses et par af værkerne:

Den Tredje Mannen

Joakim Hansén “Den 3. mand”.

Rosa Elefanter

Joakim Hansén: “Rosa elefanter”.