Andre Events i Middelfart

Andre gode grunde til at besøge Middelfart: Middelfarts centrale placering har gjort byen til en væsentlig faktor i forbindelse med afholdelse af kurser og andre events. Hindsgavl Slot, Park Hotel, Sixtus, Byggecentrum, Comwell og Kongebrogården er alle medvirkende til at cementere denne position.

Seneste skud på stammen over attraktioner i Middelfart er “Bridgewalking“. Gæsterne vandrer  øverst på den gamle Lillebæltsbro, hvorfra der er en fantastisk udsigt over området, og langt, langt ned til vandet. Se mere under: www.bridgewalking.dk Hertil kommer attraktioner som blandt andet Hindsgavl Dyrehave og  “Clay Danmarks Keramikmuseum” – det tidligere Grimmerhus – der efter en “markant” tilbygning har fået internationalt format 🙂

Middelfart er også kendt for sine mange fine restauranter. Man kan spise på eksempelvis:  Brasserie Svanen på Kulturøen, Fænøsund, Hindsgavl, Sixtus og Kongebrogården.

Er man til mere aktivitetsprægede begivenheder, er der også spændende arrangementer som også kan nydes, et par eksempler:

Lilleb+ªlt Waters Hangtag med logo og VisitMiddelfart højre - Kopi

Prøvedyk“, “Match race i sejlbåde” og “overnatning i en trætop” – listen er lang.

Middelfart har indledt et samarbejde med Fredericia – en by som også har mange attraktioner. Se flere informationer herom på: www.visitlillebaelt.dk  og www.meetinglillebaelt.dk.