Andre Events i Middelfart

Gode grunde til at besøge Middelfart: 

Middelfarts centrale beliggenhed i Danmark har gjort byen til en væsentlig faktor i forbindelse med afholdelse af kurser og andre events.

Hindsgavl Slot, Park Hotel, Sixtus Sinatur , Byggecentrum, Comwell, Severin og Kongebrogården er alle medvirkende til at cementere denne position.

“Clay” Danmarks Keramikmuseum. Tidligere Grimmerhus – der efter en “markant” tilbygning har fået internationalt format 🙂

Bridgewalking“. Gæsterne vandrer  øverst oppe på den gamle Lillebæltsbro, hvorfra der er en fantastisk udsigt over området, og langt, langt ned til vandet. Se mere under: www.bridgewalking.dk.

Er man til andre friluftsaktiviteter kan det være: Et besøg i Hindsgavl Dyrehave, Prøvedyk“, “Match race i sejlbåde“, “overnatning i en trætop” ….. listen er meget længere.

Middelfart er også kendt for sine mange fine restauranter. Her nævner vi blot vore “naboer”

Restaurant Fænøsund, Hindsgavl slot, Sixtus Sinatur og Kongebrogården 

Middelfart har indledt et samarbejde med Fredericia – en by også med mange attraktioner. Se flere informationer herom på: www.visitlillebaelt.dk  og www.meetinglillebaelt.dk. Lilleb+ªlt Waters Hangtag med logo og VisitMiddelfart højre - KopiFredag d. 8/6-2012 besøgte Dronningen og Prinsgemalen Middelfart.

Det hænder jo, at regentparret afviger fra det officielle program, så vi havde forberedt os hos Galleri Hindhede:

Skoene var pudsede og Viggo (hunden) var lukket inde.

Se hvad der skete:

Pludselig kan vi se Kronebilen!Kronebilen sætter farten nedDet er næsten for spændende …

Æv, Regentparret fortsatte ned ad Galsklintvej mod Hindsgavl Slot. 

Måske har de ikke hørt om vores hjemmelavede æblekage.