Galleriet

Galleriet på Hindsgavl Halvøen, Middelfart

 

Hos Galleri Hindhede vises nutidskunst.

Keramik – maleri – skulptur

 

Alle billedkunstnere og en del af skulptørerne kommer fra udlandet – derfor er det næsten sikkert, at det vil være en ny oplevelse for jer at besøge os. Malerierne er oftest figurative/ stilleben, naturalistigste . I store sal  er halvdelen af vægpladsen forbeholdt skiftende særudstillinger. Pt. 6 perioder pr. år.

De udøvende kunstnere er ikke nødvendigvis højtuddannede, men fælles for både kunstnerne og kunsthåndværkerne er, at alle har et fagligt højt niveau.

En del af huset rummer også kunsthåndværk, hvor priserne passer til en værtindegave, bryllupsgave eller ren  forkælelse.

 


 

Galleriet har en unik beliggenhed på Hindsgavl Halvøen, Middelfart.  Nærmeste naboer er Hindsgavl Dyrehave, Hindsgavl Slot og ikke mindst Lillebæltsbroen, hvor der er mulighed for at udfordre sin højdeskræk, ved at gå på toppen af den gamle bro.   www.bridgewalking.dk

 

Et besøg på galleriet kan kombineres med vandreture i naturen,  en strøgtur i det gamle hyggelige Middelfart eller et besøg på Nordeuropas største museum for moderne keramik. claymuseum.dk

www.visitlillebaelt.dk/halvoen

 

Galleri Hindhede åbnede ultimo november 2010

Ejes og drives af Kirsten Hindhede og Tage Olsen.